CocoJade - Gratis verzending in Belgiƫ bij een bestelling vanaf 99 euro, in Nederland bij een bestelling vanaf 150 euro.
0
Winkelwagen
€ 0,00

 

LEVERING

COCOJADE levert je bestelling via De Post binnen de 1 tot 4 werkdagen na ontvangst van betaling. Je kan zelf kiezen tussen een verzekerde zending of onverzekerde zending. De bestelling wordt netjes en veilig verpakt in een daarvoor bestemde envelop of doos. Je kan eender welk adres ingeven : een buurvrouw, op je werk, familie. Mocht er op je adres niemand thuis zijn en je pakje kan niet door de brievenbus, dan krijg je een kaartje in de bus van de postbode zodat je het pakket kan afhalen in het aangegeven postkantoor.  

Levertermijnen : 
•    Voor België : normaal gezien binnen de 1-4 dagen na verzending. 

•    Voor Nederland of Luxemburg : Binnen de 3-5 werkdagen zou je jouw pakket moeten ontvangen. 
•    Voor de rest van Europa : Binnen de 6-8 werkdagen zou je jouw pakket moeten ontvangen.    
        
•    Eventuele vertragingen in de leveringstermijn geven de koper geen recht zijn bestelling te annuleren of de goederen te weigeren en geven in geen geval aanleiding tot schadevergoeding.  
 
Beschadigde of verloren goederen :  
•    Verzekerde zending: Conform de wet op de handelspraktijken valt verlies en/of beschadiging van een besteld product ten laste van COCOJADE. Je hebt 48u de tijd om ons te verwittigen dat de bestelling beschadigd is. Je verwittigt ons telefonisch of per e-mail.
•    In geval van verlies : laat je ons weten dat je het pakket nog niet ontvangen hebt. Alle misbruik hieromtrent wordt strafrechtelijk vervolgd. 
•   Onverzekerde zending: Je kiest voor een lager verzendtarief. In dit geval is verlies of beschadiging ten laste van jou.

Verzendkosten : 
BELGIË  
·          Niet verzekerde zending: 3.95 euro (< 1Kg)
·          verzekerde zending:     8 euro (< 2Kg)
NEDERLAND
 ·          Niet verzekerde zending: 5.95 euro (< 1Kg)
 ·          verzekerde zending:     8 euro
REST VAN EUROPA  
•    15 euro 
•    mochten de verzendkosten lager of hoger zijn dan standaard dan wordt je hiervan verwittigd en verrekenen wij het verschil. 

MIDDELANDS ZEEGEBIED, VS EN DE REST VAN DE WERELD 
•    20 euro 
•    mochten de verzendkosten lager of hoger zijn dan standaard dan wordt je hiervan verwittigd en verrekenen wij het verschil. 
 
Verzendkosten zijn een extra kost bovenop op je bestelling maar tegelijkertijd besparen ze geld en tijd ! Denk maar eens aan dure parkeertickets, verbruik van brandstof, verspilde tijd in stadsfiles, het eindeloos rond rijden om een parkeerplaats te zoeken en het trotseren van de winkeldrukte. De kosten die je maakt zijn al snel hoger dan de verzendkosten. 

Alle bedragen zijn  inclusief  BTW   

Powered by CCV Shop