CocoJade - Gratis verzending in Belgiƫ bij een bestelling vanaf 99 euro, in Nederland bij een bestelling vanaf 150 euro.
0
Winkelwagen
€ 0,00

Garantie & Klachten

Welke garanties bieden wij?

Het is voor ons belangrijk dat we je de maximale service en de beste kwaliteit aanbieden. Dit betekent dat we de kwaliteit van onze producten kunnen garanderen en je in alle gevallen direct bij ons terecht kunt als je ontevreden bent over je aankoop. Je kunt artikelen altijd bij ons ruilen volgens de algemene voorwaarden. Daarnaast garanderen we de productiekwaliteit en heb je daar ten alle tijde garantie op.
Ook het aankoopproces zelf is voor ons natuurlijk belangrijk. Om dit zo comfortabel mogelijk te maken werken we samen met de beste en meest betrouwbare partners, zoals Mollie Payments voor betaling en Be Post voor verzending. Klachten en vragen worden zo spoedig mogelijk beantwoord.

Retourneren?

Het is voor ons heel belangrijk dat je als klant tevreden bent over de producten en de service die we leveren. Wanneer je ontevreden bent over de kwaliteit van de producten of diensten vinden we het belangrijk dat je direct contact met ons opneemt, zodat we dit probleem op kunnen lossen en in de toekomst kunnen voorkomen. Neem daarvoor contact met ons op via 0032 (0) 472 65 18 61 of info@cocojade.be

Alle bedragen zijn  inclusief  BTW   

Powered by CCV Shop